Klanten & Projecten

SIMPLIFYING COMPLEXITY: UNVEILING CREATIVITY IN CUSTOMERS AND PROJECTS

Buurtzorg

Samen met Buurtzorg werken we aan slimme oplossingen die zorgprofessionals ondersteunen tijdens hun werk. We streven naar een optimale inrichting van de werkomgeving voor alle medewerkers van Buurtzorg.

We werken daarnaast samen in projecten met externe partijen zoals overheidsinstanties, verzekeraars en universiteiten en (regionale) samenwerkingsverbanden van zorgorganisaties.

www.buurtzorgnederland.com

Datalake - Big Query

Data uit interne en externe bronnen wordt met behulp van Airflow gecontroleerd, getransformeerd en ingelezen in Google Big Query. Met behulp van Big Query kunnen datasets beschikbaar worden gesteld aan zowel interne als externe gebruikers. Met tools in Workspace zoals Looker Studio, Google Docs en Sheets  kan data worden gecombineerd en gevisualiseerd. De kracht van Google Cloud, Big Query, Big Query ML gecombineerd in rapportages en documenten.

Team Dashboard

Interne module waarmee gegevens en rapportages worden gedeeld met de Buurtzorg teams, real time data rechtstreeks uit Big Query. Resultaten uit onderzoek worden snel en eenvoudig gedeeld met medewerkers en teams. 

Werkenbijbuurtzorg.nl

Een publieke website om te solliciteren bij Buurtzorg met een geïntegreerde omgeving voor medewerkers van Buurtzorg om vacatures te plaatsen en te beheren vanuit hun team. 

Mocht je bij buurtzorg willen werken, check:  www.werkenbijbuurtzorg.nl

Buurtzorg.net

Een publieke website voor alle Buurtzorg teams,  voor elk team is automatisch een persoonlijke website beschikbaar. Medewerkers van Buurtzorg kunnen de website van hun team(s) zelf beheren

Check in welke regio's Buurtzorg werkt en bezoek de unieke website van een team, check: www.buurtzorg.net 

Logistieke module - TEAMS

Een interne webshop waar Buurtzorg medewerkers artikelen kunnen bestellen voor hun team, bijvoorbeeld nieuwe veiligheidshandschoenen, kleding of promotiemateriaal. De bestellingen worden intern verwerkt en een koppeling met PostNL zorgt voor de administratieve afhandeling en bezorging bij de teams. 

WLZ Indicatie Tool

Slimme tool om de verwerking van WLZ aanvragen te organiseren. Inclusief workflow voor fiattering.

Custom workflows & audits

Slimme tools om verwerking en controle van data eenvoudig te organiseren.

Educared

Samen met Educared bouwen we aan slimme oplossingen voor het onderwijs. Intellicare richt zich vooral op het ontwerpen en bouwen van software en ondersteunen van onderzoek.

www.educared.nl

Buddie

Buddie is een leerplatform speciaal voor de zorg en ontwikkeld door medewerkers uit de zorg. Hierdoor speelt Buddie goed in op wat medewerkers echt nodig hebben op de werkvloer om zichzelf goed te bekwamen en verder te ontwikkelen. Ontdek het LMS/LXP voor de zorg: Buddie en maak van leren een gewoonte in jouw zorgorganisatie door de werkplek en de persoonlijke (leer)behoefte van de medewerker centraal te stellen met behulp van een learning management systeem (LMS) en learning experience platform (LXP).

Neem contact op met Educared voor een demo of meer informatie www.educared.nl